• Met liefde ingekocht of gemaakt voor jouw hond
  • Levertijd 1-2 werkdagen (bij gepersonaliseerde items circa 5-10 werkdagen)
  • Volg samen met je hond tijdens het wachten op je bestelling een online cursus

Week 12

Gepubliceerd op 28 maart 2022 om 08:55

De lente is begonnen, en hoe! Wat een heerlijk weer.

Deze weekblog zal dan ook niet zo lang zijn. Want we hebben eigenlijk niet zo heel veel meegemaakt. Fenne en ik hebben vooral in de zon genoten, in de tuin gespeeld. Tussendoor heerlijk gewandeld. Maar vooral genoten.

Fenne is dol op spelen in de tuin. Hij vindt het heerlijk om afwisselend te gaan liggen met een knuffel om hem heen. En met regelmaat met de knuffel te spelen. Dat doet hij alleen, maar hij vindt het ook leuk om samen met mij te spelen.

Helaas vindt hij het ook leuk om het piepertje te bijten 🙈 Zo irritant haha.

Laatst kreeg ik de vraag van een volger of Fenne weer een nieuw favoriet speelgoed heeft nadat zijn kalkoen stuk is gegaan. Nee dat heeft hij niet. Hij kiest nu iedere keer een ander knuffeltje of balletje uit om te spelen. Toen de kalkoen nog heel was, keek hij niet om naar ander speelgoed. Non stop pakte hij toen het hondenspeelgoed wat een kalkoen was.

Ik ben al in de dierenwinkel geweest, maar helaas hadden ze geen kalkoen. Zodra ik die zie, neem ik er 1 of misschien wel 2 of 3 mee. Dan heb ik er op voorraad, die tip kreeg ik van een andere volger. Aangezien haar hond helemaal dol was op een knuffel eend, uit dezelfde serie als Fenne de kalkoen had (van Kong).

Hier ligt het speelgoed van Fenne in de berging. Dus hij kan hier niet bij als de deur dicht is. Dit is een bewuste keuze. Want als ik Fenne zijn gang zou laten gaan, zou hij 24/7 spelen met speelgoed. Rusten zou hij dan niet meer doen. Dus nu mag hij 1 of 2x per dag speelgoed uitzoeken om mee te spelen.

Hoe blij kan je een hond maken?! Hij is hier echt blij mee. Fenne is natuurlijk een border collie, en kan erg gedreven zijn in dingen. Ook zo met spelen. Hij gaat maar door en door. Dus dit werkt prima bij ons.

Als ik niet thuis ben, heeft hij ook geen speelgoed, dan ligt het weer in de berging. Ik weet niet of je de reels al gezien heb hoe Fenne opruimt?

Dus je snapt, ik help deze hond graag met opruimen. Want als ik niet oplet dan verstopt hij ook nog het speelgoed. Maar inmiddels ken ik al zijn verstopplaatsen. Als ik Fenne alleen met speelgoed laat als ik er niet bij ben, dan sloopt hij het hondenspeelgoed niet. Maar blijft hij ook weer spelen en spelen zonder te rusten.

Vanaf donderdag was ik ook vrij. Dus toen waren we helemaal veel thuis en hebben we extra genoten. Fenne dus ook van extra lang speelgoed tot zijn beschikking 😊

In de dagen dat ik extra thuis was, heb ik gewerkt aan de nieuwe online cursus. Eind april wordt deze gelanceerd. En het wordt:
Shiatsu voor honden, dus acupressuur

Sinds 2019 ben ik Shiatsu masseur voor honden. En het is zo’n mooie manier om je hond te behandelen met acupressuur en de TCM. Daar wil ik jou ook kennis mee laten maken.

Binnenkort meer! Want het wordt een fantastische online cursus die je alleen kan volgen, maar ook met 1 op 1 begeleiding.

Hele fijne nieuwe week.

Liefs Sharon & Fenne 💚

Volg ons op social media:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.